O nama

Laboratorija Rea Lab d.o.o

images

Rea Lab

Ko smo mi

Privredno društvo za kontrolu kvaliteta i kvantiteta robe REA LAB d.o.o. Beograd nalazi se u samom centu Beograda, na Vračaru u ulici Kičevskoj 19. Laboratorija je osnovana u decembru 2007 godine i od tada kroz dobru profesionalnu praksu ostvaruje visok nivo kvaliteta prilikom pružanja usluga korisnicima. Laboratorija je posvećena razvoju i unapređenju rada u oblasti zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe i bezbednosti hrane.

Opremljenošću i kapacitetom laboratorija spada u jednu od najsavremenijih u Srbiji a u svom radu pridržava se najviših profesionalnih standarda. Akreditovana je u skladu sa ISO/IEC 17025 od strane Akreditacionog tela Srbije čime je postala i Međunarodno priznata laboratorija. Takođe, laboratorija je akreditovana i po standardu ISO 9001.

Privredno društvo za kontrolu kvaliteta i kvantiteta robe REA LAB d.o.o. Beograd sarađuje sa Ministarstvom zdravlja, Ministarstvom poljoprivrede i zaštite životne sredine – Sektor poljoprivredne inspekcije i Uprave za veterinu kao i sa velikim brojem klijenata, među koje spadaju neke od vodećih kompanija u Srbiji.

Naš Tim supervisor_account

Priznati u Evropi

Kod nas možete dobiti izveštaj o bezbednosti proizvoda koji je priznat svuda u Evropi

Naši Sertifikati

sertifikat o akreditaciji

Akreditaciono telo Srbije je potpisnik Multilateralnog sporazuma o priznavanju ekvivalentnosti sistema akreditacija Evropske organizacije za akreditacije (EA MLA) i ILAC MRA sporazuma u ovoj oblasti.

Sertifikat u PDF-u chevron_right
images
 
images
sertifikat ISO 9001

Kojim se potvrduje da je sistem menadžmenta kvalitetom koji je uspostavila i primenjuje organizacija REA LAB d.o.o., Kicevska 19, Beograd, Republika Srbija u saglasnosti sa standardom za sisteme menadžmenta kvalitetom.

Sertifikat u PDF-u chevron_right
 
sertifikat ISO 9001

Obim sertifikacije: "Laboratorijsko ispitivanje hrane i predmeta opšte upotrebe" prepoznat kao IQNet sertifikat izdao je YUQS.

Sertifikat u PDF-u chevron_right
images

Stručne Konsultacije

Kod nas možete dobiti stručne konsultacije u vezi deklarisanja proizvoda

Naša Politika

politika kvaliteta

REA LAB d.o.o. se u svojoj poslovnoj politici opredelila da kroz dobru profesionalnu praksu ostvaruje visok nivo kvaliteta prilikom pruzanja usluga korisnicima.

Uvećaj Dokument chevron_right
images